Szolgáltatások

Megtervezed a kampányodat, zseniális az ötleted, rohansz, megpróbálod áthidalni az időhiányt, egyeztetések első, második… sokadik körét futod.

Krónikus időhiány

…Csak még kellene a grafika:

„SOS kellene az a hirdetés, de jó legyen…”
„Új csomagolás kellene már – vagy nem is, teljesen új termékarculat kell!”
„Egy infotermékben gondolkodom, de fantasztikusat akarok!”
„Kellene valami figyelemfelkeltő a boltba, ami felpörgeti az eladásokat…”
„Most indítom a vállalkozásomat, kellene logó, névjegy, levélpapír, boríték…”

Ismerős?

…Olyan jó lenne ilyenkor egy grafikus, aki pár szóból is megért…
…Ha tudnád, hogy biztos segítséget kaphatnál. Ha tudnád, hogy időben elkészül a munkád.
…Ha biztos lehetnél abban, hogy jól előkészített anyag kerül a nyomdába.
…Ha elég lenne csak egy e-mail vagy egy kattintás, és máris lekerülhetne ez a gond a válladról.

Nos, elég csak egy e-mail, és máris lekerül a gond a válladról!

A grafikai tervezés, a kiadványszerkesztés – szórólapok, katalógusok, infotermékek, havilapok, POS-anyagok és még sorolhatnánk mi minden –, a marketingbarát kreativitás a mi világunk, ezeken a területeken segítünk neked, hogy a grafika erejével növelhesd bevételeidet, hogy a gondosan megtervezett kampányod, kiváló terméked, szolgáltatásod célba érjen.

„De én nem tudom pontosan, mit akarok, sejtelmem sincs, mi a wobbler meg a topper, mi a POS és kell-e az egyáltalán nekem, mi a 4+0 és a 4+4, honnan tudjam, hogy mit kérjek?”

Ha csak homályos elképzeléseid vannak arról, hogy mit szeretnél, sebaj! – segítünk Neked. Senki sem születik úgy, hogy mindenhez értsen – Neked sem kell. Elég, ha megbízol bennünk, a felhalmozott sokéves tapasztalatot és tudást profi módon tudjuk ügyfeleink szolgálatába állítani (lásd elégedett ügyfeleink névsorát), teljesen nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben tudhatod marketing anyagaid, kiadványaid, termékeid sorsát.

„OK, megnyugodtam, ti vagytok az én embereim, mit kell tennem?”

  • Ha pontosan tudod, mit szeretnél, elég egy e-mailt írnod a kívánságokkal, elképzelésekkel, mi amilyen gyorsan csak lehet, válaszolunk a megkeresésre.
  • Ha új arculatra van szüksége cégednek vagy termékeidnek, elég egy e-mailt írnod, és mi amilyen gyorsan csak lehet, válaszolunk a megkeresésre.
  • Ha infoterméket készítenél, elég egy e-mailt írnod, és mi amilyen gyorsan csak lehet, válaszolunk a megkeresésre.
  • Ha csomagolást terveztetnél, írj egy e-mailt a követelményekkel (milyen típusú a termék, milyen méretekkel rendelkezik, kell-e gyűjtő csomagolás is vagy csak magának a terméknek kell doboz, címke vagy más tartó, kell-e új arculat stb.)
  • Ha nem tudod pontosan, mit szeretnél, írj egy e-mailt a homályos elképzeléseiddel, mi felvesszük veled a kapcsolatot és segítünk kitalálni a tutit.

Részletes leírást az egyes szolgáltatásainkról a fenti menüsor segítségével találsz!

FONTOS!
Érdemes időben előjegyeztetni egy-egy leendő feladatot, mert igazi minőséget és teljes odafigyelést kizárólag korlátozott számú ügyfél számára tudunk – és akarunk – biztosítani egy adott időben.