Rólunk

Nagy Béla

Nagy-Bela.jpg

Tervezőgrafikus és az OutSide Design cégvezetője vagyok. Dolgoztam könyv-, és lapkiadónál, reklámstúdióban, terveztem és készítettem könyvet, napilapot, hetilapot, magazint. Azok közé tartozom, akik még tudják mit jelentenek a petit, antikva, kolofon, kék-kópia, imprimatúra szavak. Munkám során megismertem a munkafolyamatokat a grafikai tervezéstől a próba-, illetve lemezkészítésig, és előszeretettel vagyok jelen egy egy munka nyomdai indításánál is.

Mivel a szakma minden egyes területe érdekelt, nem elégedtem meg soha azzal a területtel amiben éppen dolgoztam, így lassan megismertem minden lényeges munkafolyamatot. Ez mai napig sokat segít a munkámban, hiszen mindig szem előtt tartom a következő lépést (még akkor is ha azt már nem mi végezzük) ezzel sok időt, pénzt és bosszúságot megspórolva magamnak és az ügyfeleinknek is.

Szabadidőmben lehetőleg szeretek távol lenni a nyüzsgő városoktól, amikor csak tehetem hódolok valamelyik szabadban űzhető szenvedélyemnek. Fotózok, túrázok, barlangászok.

Molnár Csikós Hajnalka

molnar_csikos_hajnalka.jpg

Okleveles divat- és jelmeztervező, diplomámat a belgrádi Iparművészeti Egyetem Divat- és jelmeztervező szakán szereztem 1994-ben.

Azóta dolgoztam stylistként két kereskedelmi TV csatornánál Belgrádban, tanárként a belgrádi Textilipari Szakközépiskolában öt évig, rajzfilmháttér-festőként egy jó ideig (még most is futnak a munkáim a Cartoon Network-ön), az Outside Design-ban pedig reklámgrafikusként már egy jó pár éve…

Reklámgrafikusként a specialitásom a homályos elképzelések életre hívása. :)

A divatrajz.hu portál szerkesztője is én vagyok.

Cégadatok

OutSide Design Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
(az OutSide Design Bt jogutódja)
Adószám: 14427453-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-122243
Bankszámlaszám: 10402142-21480036-00000000
Alapítva: 2001

Telefon: +36-24-532-295

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-66247